Logo Mijn beide handjes

Als communiceren belangrijk is

Logo Mijn beide handjes

Cursussen Dunstan babytaal & cursussen Babygebaren

Vanwege omstandigheden is het op dit moment niet mogelijk om een review te plaatsen.
Excuses voor de overlast. U wordt uitgenodigd om uw review per mail te sturen naar info@mijnbeidehandjes.nl

Ervaring van geplaatst op om 9:17

Rating: Rating: 5

Na een positieve ervaring met de cursus babytaal besloten ook de cursus babygebaren te volgen bij Sabrina.

Haar enthousiasme voor communicatie met kleine kinderen komt hierbij nog meer tot uiting en na zo`n bijeenkomst gingen we vol energie aan de slag. Het effect duurt wat langer voordat het zichtbaar is en we hadden nog wat hulp nodig met het herkennen van de gebaren die onze kleine meid terug maakte, maar je bent zoooo trots als je kind van een jaar gebaart "mama wil je me helpen?"

Het is superfijn te kunnen communiceren met je kind als woorden nog geen optie zijn.

Ervaring van geplaatst op om 10:59

Rating: Rating: 5

Op de livive informatieavonden zijn we met elkaar in gesprek gekomen en Sabine vindt dit sowieso heel interessant en leuk om te doen dat wij het als zeer prettig en leerzaam hebben ervaren dat wij de Dunstan cursus hebben gevolgd. Het waren 2 leuke avonden waar we nu toch zeker wel wat aan hebben. Bij Florian horen we nu echt goed de huiltjes al huilt hij bijna nooit alleen als hij honger heeft en dat hoor je nu heel duidelijk. Wij willen ook zeker nog de babygebaren gaan doen over een tijdje dus dan zullen we wel contact opnemen met je. Dank je wel Sabrina voor de leuke avonden en tips die je ons gegeven hebt.

Ervaring van geplaatst op om 23:01

Rating: Rating: 5

We hadden wel van babygebaren gehoord maar kenden niemand met praktische ervaring. Toen ons zoontje ca 8 maanden was hebben we de cursus gedaan. Het was even wennen maar de uitleg was erg leuk en de gebaren blijken eigenlijk heel logisch te zijn. Nu (hij is ca 1,5 jaar) worden nieuwe gebaren prompt overgenomen en gecombineerd met de eerste klanken van de woorden. Heerlijk dat hij zonder woorden toch al snel goed kon aangeven wat hij wil of wat hij wil vertellen, zoals; meer, water, melk, brood, muziek, maar ook alle dieren opa, oma etc.

Ervaring van geplaatst op om 10:34

Rating: Rating: 5

Na een aantal onrustige weken waarbij ik me onzeker voelde over wat er met mijn dochter aan de hand was als ze huilde, besloten mijn man en ik een cursus babytaal te doen bij Sabrina. Het resultaat was fantastisch. Binnen twee weken, konden we nagenoeg alle huiltjes onderscheiden en op haar behoeftes inspelen, met een rustiger kind als gevolg. We kunnen nu echt genieten van deze bijzonder tijd.

Ervaring van geplaatst op om 21:04

Rating: Rating: 5

Hele fijne uitleg gehad over gebarentaal voor baby`s! Onze zoon is nu 21 maanden en met 18 maanden was hij hierdoor al met meervouden bezig. (Zoals 1appel. 2 appels, 1 peer, 2 peren etc.) Evenals 2/3 woord zinnetjes. Terwijl hij volgens het consultatiebureau alleen nog maar papa, mama en 3 andere eenvoudige woordjes hoefde te kennen. De woorden apotheker, ijshockeystick en afstandsbediening kwamen er ook vrij vlot uit! Heel erg bedankt voor de fijne cursus en we hebben een geweldig resultaat! Onze zoon ligt `een beetje voor` op taalgebied.....;-)

Ervaring van geplaatst op om 21:27

Rating: Rating: 5

Ik vond het erg fijn, dat ik de keuze had gemaakt om babytaal te gaan doen.
Ik begreep Lotte steeds beter, wanneer ze honger had of wanneer er boertje dwarszat.
Het was erg fijn dat ik Lotte door deze cursus goed begreep omdat ze veel last had van krampjes en daardoor kon ik snel handelen om de pijn te verzachten of de honger te stillen.
Wat Sabrina ook zei dat je wildvreemde baby`s ook kon "verstaan" (laatst in de stad was er een baby en moeder zei ze is moe maar eigenlijk had de baby honger )
een erg leuke cursus een aanrader voor iedereen

Ervaring van geplaatst op om 20:48

Rating: Rating: 5

Geweldig!! Na twee dagen gebaarde Ben (10,5 mnd) het woordje "lamp". Zo leuk om hem een manier te geven om hem duidelijk te laten maken wat hem bezig houdt. Genieten!!

Ervaring van geplaatst op om 19:42

Rating: Rating: 5

Hoi Sabrina, 1 daarvan waren wij, haha! We hebben genoten van je enthousiasme, kennis, ervaring en leuke insteek. Heel erg bedankt voor de gezellige avonden Babygebaren. Ik ben de liedjes al gaan oefenen. Vele groetjes Jessica & David

Ervaring van geplaatst op om 11:16

Rating: Rating: 5

Dankzij Sabrina en haar fijne en persoonlijke manier van uitleggen, snappen wij onze baby goed! Hij was de eerste 2 weken erg rustig maar daarna huilde hij bijna de hele dag. Ik denk dat wij zonder de cursus gek waren gewordrn. Nu hoorden we aan hem dat hij pijn had en daardoor konden we actie ondernemen. Ook was het voor mij een geruststelling dat het niet aan mij lag dat hij huilde. Verder heeft Sabrina mij het verschil tussen honger en zuigbehoefte leren herkennen en dat bracht veel rust. Ik dacht namelijk dat Ben steeds honger had en gaf hem voeding, daardoor kreeg hij juist meer krampjes en ging dus meer huilen! Mijn vriend hoort nu ook wat er aan de hand is met Ben en dat geeft mij ook rust als ik er even niet bij ben.

Een echte aanrader! Geeft zoveel rust. En Sabrina neemt de tijd, maakt de cursus persoonlijk en is ontzettend enthousiast!!

Ervaring van geplaatst op om 12:51

Rating: Rating: 4

Wij als stagiaires van Spel aan Huis hebben een tijd geleden de workshop babygebaren gevolgd bij Sabrina. Wij waren enorm enthouasiast en wilden graag meer te weten komen hierover.
Sabrina verzorgde voor ons een cursus die geheel gericht was op onze doelgroep en begeleidingsvorm.
Dit is nu alweer een tijdje geleden maar wij wilden toch graag laten weten hoe leerzaam en interessant we het vonden. We zijn hierdoor anders gaan kijken naar de communicatie met jonge kinderen. Het biedt enorm veel mogelijkheden om individueel contact te maken met het jonge kind. Voor Spel aan Huis is dit contact het uitgangspunt voor verdere begeleiding. Sabrina heeft ons ook de mogelijkheden laten zien wat betreft de tweetaligheid.

We zijn zelf nog wel erg benieuwd naar eventuele filmpjes om het nog beeldender te maken.

Het waren twee leuke ochtenden. We willen Sabrina hier super voor bedanken!