Logo Mijn beide handjes

Als communiceren belangrijk is

Logo Mijn beide handjes

Cursussen Dunstan babytaal & cursussen Babygebaren


>

Dunstan babytaal

Logo Dunstan babytaal

Logo Dunstan babytaal

Op dit gedeelte van mijn website kunt u meer te weten komen over Dunstan babytaal. Of u nou wilt weten wat de beste tijd is om te starten, of meer details zoekt over het ontstaan van de methode, hier zit u goed. Door middel van het menu hier links kunt u navigeren naar de verschillende gedeeltes. U kunt ook de onderstaande ervaring van een tevreden gebruiker van een van de cursussen van Mijn beide handjes lezen.

Ervaring van met Dunstan babytaal individueel

18-07-2012
Rating: 5

Op advies van de lactatiekundige ben ik de cursus Dunstan gaan doen bij Sabrina. Ons dochtertje huilde best veel en ik zat voort hele dagen te voeden. Lees hele ervaring
Door de cursus leerde ik de verschillende huiltjes uit elkaar houden en daarop in te spelen en dat heeft veel rust gebracht. Ik kreeg zelf meer vertrouwen en werd hierdoor rustiger, wat ik weer overbracht op ons dochtertje.
Nu ik bijvoorbeeld het geluid van een "boertje" leerde herkennen kon ik daar meteen op inspelen als ze dit geluid in bed maakte, en dan kon ze weer verder slapen. Zo sliep ze ook overdag goed in plaats van de eerdere hazeslaapjes.
Ik vind het jammer dat ik hier niet eerder van gehoord had, dan had ik de eerste weken vast veel meer kunnen genieten van ons dochtertje. Ik kan het dan ook iedereen aanraden.
Sabrina is bij ons persoonlijk aan huis gekomen en dat was ontzettend fijn, zo konden we het een en het ander meteen toepassen in onze eigen situatie en kon zij ons ook helpen.

Wij hebben ontzettend veel aan de cursus gehad en wij kunnen het alle jonge ouders aanbevelen. Daarnaast is Sabrina een heel lieve, gezellige en betrokken vrouw die echt de tijd voor jou en je kindje neemt.

Sabrina het was TOP!Ervaring verbergen
Lees alle ervaringen