Logo Mijn beide handjes

Als communiceren belangrijk is

Logo Mijn beide handjes

Cursussen Dunstan babytaal & cursussen Babygebaren


>

Babygebaren

Op dit gedeelte van mijn website kunt allerlei informatie vinden over Babygebaren. Of u nou wilt weten wat de beste tijd is om te starten met het maken van gebaren naar uw kindje, of meer details zoekt over de vele voordelen, hier zit u goed. Door middel van het linker menu kunt u navigeren naar de verschillende gedeeltes. U kunt ook de onderstaande ervaring van een tevreden gebruiker van een van de cursussen van Mijn beide handjes lezen.

Ervaring van met Babygebaren op locatie

18-03-2013
Rating: 4

Wij als stagiaires van Spel aan Huis hebben een tijd geleden de workshop babygebaren gevolgd bij Sabrina. Wij waren enorm enthouasiast en wilden graag meer te weten komen hierover. Lees hele ervaring
Sabrina verzorgde voor ons een cursus die geheel gericht was op onze doelgroep en begeleidingsvorm.
Dit is nu alweer een tijdje geleden maar wij wilden toch graag laten weten hoe leerzaam en interessant we het vonden. We zijn hierdoor anders gaan kijken naar de communicatie met jonge kinderen. Het biedt enorm veel mogelijkheden om individueel contact te maken met het jonge kind. Voor Spel aan Huis is dit contact het uitgangspunt voor verdere begeleiding. Sabrina heeft ons ook de mogelijkheden laten zien wat betreft de tweetaligheid.

We zijn zelf nog wel erg benieuwd naar eventuele filmpjes om het nog beeldender te maken.

Het waren twee leuke ochtenden. We willen Sabrina hier super voor bedanken!Ervaring verbergen
Lees alle ervaringen